Pogoji poslovanja

A. ORGANIZATOR

Prireditev je organizirana iz strani športne agencije  - Eurofest d.o.o., Ulica 15. maja 21 , 6000 Koper - Capodistria, Slovenia.

Namestitev za udeležence je mogoča samo preko organizatorja!

 

 EUROFEST PASS KARTICA

Vsak udeleženec 28. Eurofesta bo ob prihodu prejel Eurofest pass kartico. Eurofest pass kartica je pogoj, da se lahko udeležiš turnirja, vstopiš na vsa Eurofest prizorišča dogajanja. Hkrati pa vam nudi določene popuste in ugodnosti.

 

Lastnik Eurofest pass kartice lahko:

-          Sodeluje na turnirju

-          Vstopi na prizorišča dogajanja turnirja (dvorane, garderobe)

-          Brezplačno koristi avtobusni prevoz do športnih dvoran.

 

 

-   Vstopi in sodeluje na vseh dogodkih (Miss in Mr Eurofesta, Karaoke,…)

 

-          Koristi določene ugodnosti in popuste, ki ji ponujajo parterji.

Cena: 20€  (vključeno v paketno ceno). 


B. PRIJAVNINA

Prijavnina znaša:

  • 140€, če je plačana pred 15.11.2019
  • 160€, če je plačana do 15.1.2020
  • 190€, če je plačano po 15.1.2020

Ekipa je uradno prijavljena, ko plača prijavnino in 10% zneska namestitve in prehrane (najkasneje 20 dni po oddani prijavi). Vsa plačila se vršijo na transakcijski račun podjetja EUROFEST d.o.o.:

IBAN SI56 10100 – 0038644698 // SWIFT: BAKOSI2X

  

C. PLAČILO PAKETA (NAMESTITEV, HRANA, DODATNE UGODNOSTI) TER KAVCIJE

- Plačilo prijavnine in 10% avansa namestitve mora biti poravnano v roku 20 delovnih dni od prve prijave, če je bila prijava izvedena do decembra. Če so prijave podane od januarja do maja, potem mora biti plačilo prijavnine in 50% avans namestitve poravnano takoj ob prijavi.

 

- Zadnji rok za dokončno potrditev prijave in oddajo pogodbe s točnimi podatki (kategorije, št. udeležencev, podatek o prvem in zadnjem obroku, vrsta namestitve, itd.) je 15.5.2020.

- Ob prihodu je potrebno plačati 150€ kavcije na ekipo za morebitno nastalo škodo med bivanjem. Kavcija je vračljiva ob vašem odhodu v primeru, da na mestu vašega bivanja tekom prireditve in bližnji okolici ni bila storjena škoda z vaše strani. Hkrati kavcija obvezuje ekipe, da se udeležijo vseh pomembnih družbenih dogodkov, kot so otvoritvena in zaključna slovesnost. 

 

D. PRIJAVA

- Ekipa je uradno registrirana, ko ima potrjeno rezervacijo namestitve in je plačana prijavnina in 10% stroškov nastanitve in prehrane.

- Zadnji rok za prijavo je 1.4.2019 oziroma do zapolnitve prostih mest (prijavljenih ekip oziroma nastanitvenih kapacitet), po tem datumu so stroški bivanja višji za 10%.

- Če se število udeležencev poveča želena nastanitev pa je v celoti zasedena, si organizator pridružuje pravico do namestitve dodatnih udeležencev v drugem objektu in poda ceno, ki je določena za to vrsto nastanitve.

 -Ker so omejene nastanitvene kapacitete oziroma število igralnih prizorišč, bo na 28. Eurofestu sodelovalo cca 210 ekip

E. ROKI PLAČIL

Namestitve so razdeljene v 2 kategoriji: kategorija A in kategorija B

-v kategorijo A spadajo: Bonifika, Osnovna šola Koper, Osnovna šola Dušan Bordon, Osnovna šola Anton Ukmar, Gimnazija Koper, Dijaški dom Koper, Hostel Histria, Villa Domus, Hotel Koper, Hotel Žusterna, Hotel Koper, Hotel Bio, Gianni rooms

-v kategorijo B pa: Osnovna šola Vojke Šmuc, Osnovna šola Dante Alighieri, Osnovna šola Prade, Hostel Port, Hostel Prisoje, Hostel Secret Garden, Hotel Belvedere

 

Roki plačil

Plačilo

KATEGORIJA A

KATEGORIJA B

20 dni po prijavi (koledarskih dni)*

Prijavnina + 10% namestitve

Do 20.1.2020

20.2.2020

Plačilo preostalih 40% namestitve

Do 1.5.2020

30.5.2020

Plačilo preostalih 50% namestitve

 

* Po 20.1.2020 se za rezervacijo namestitve in udeležbe na Eurofestu upoštevajo roki kot navedeni v zgornji tabeli. Npr. prijava 30.1.2020, ekipa mora plačati prijavnino + 50% namestitve.

 

F. ODPOVED OZIROMA ZMANJŠANJE ŠTEVILA UDELEŽENCEV ALI EKIP

Kategorije so razložene v prejšnji točki.

 

Odpovedni roki

Vračilo kupnine*

KATEGORIJA A

KATEGORIJA B

Do 30.12.2019

Do 30.1.2020

Vračilo 10% namestitve

Do 20.2.2020

Do 20.4.2020

Vračilo 40% namestitve

Do 1.5.2020

Do 30.5.2020

Vračilo 50% namestitve

Po 1.5.2020

Po 30.5.2020

Ne vračamo denarja


*Stroške prijavnine se ob odpovedi zaradi dodatnega administrativnega dela ne vrača

 

G. DRUGI SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA

-  Prihod pred uradnim začetkom festivala in odhod po uradnem datumu zaključku festivala je mogoč s predhodnim dogovorom z organizatorjem. Vsak dodaten dan bivanja se plača po veljavnem ceniku.

- Namestitvene in s tem tudi prehranske kapacitete so omejene in z vsako rezervacijo ostalih ekip se izbira zmanjša. Ekipa, ki je predhodno rezervirala zahtevano namestitev, ima prednost nastanitve v le-tej.

- V nekaterih tipih namestitev so obroki organizirani v bližnjem prehrambenem objektu.

- Ekipe, ki so nameščene v šolah, kjer tuši niso na voljo, uporabljajo prhe na bližnjih igriščih in mestih, kjer se organizirajo tekme.

- Če udeleženci ne upoštevajo pravil na igrišču ali v objektu, kjer bivajo, in se ne obnašajo primerno, ima organizator pravico, da jih kaznuje z opozorilom in zadržanjem kavcije. Udeleženci, ki kljub opozorilu še naprej kršijo pravila in se neprimerno vedejo, bodo izključeni iz turnirja.

- Vsako kršenje in povzročitev škode je odgovornost kluba/ ekipe in se ustrezno sankcionira s plačilom škode in izključitvijo iz turnirja, v kolikor gre za večji prekršek.

- Udeleženci Eurofesta sodelujejo na lastno odgovornost in v času tekmovanja niso zavarovani. Zavarovanje za tujino si udeleženci uredijo v lastni državi pred odhodom.

- Najmanjše število oseb je 12 na ekipo.

- V primeru nezadostnega števila registriranih ekip v posamezni kategoriji se organizator lahko odloči za združitev dveh kategorij. 

- S podpisom te pogodbe, se strinjate, da bodo vsi podatki uporabljeni samo za potrebe urejanja dokumentacije v zvezi z organizacijo turnirja in realizacijo nastanitev.

- Vsi podatki o igralcih, bodo uporabljeni samo za namen prijave v posamezne nastanitve (obveščanje Policijske postaje Koper) in za preverjanje identitete igralcev na igriščih. Podatki bodo shranjeni s pogoji nove zakonodaje varovanja osebnih podatkov 

-Podatke klubov ter njihovih predstavnikov so bo zbiralo in uporabljalo za namen prijave na turnir ter obveščanje o vseh novicah in spremembah turnirja, kot tudi za nadaljnje obveščanje o drugih turnirjih in dogajanju pri podjetju Eurofest d.o.o.

 

 

ZA VEČ INFORMACIJ NAS PROSIM KONTAKTIRAJTE NA:

info@eurofest.si

sponzorji


Eurofest d.o.o., Ulica 15. maja 21, 6000 Koper | Fax: (+386)-5-640-41-10 | info@eurofest.si
web: tauron.si / 2011