Namestitev

NAMESTITEV JE MOGOČA SAMO PREKO ORGANIZATORJA.

*** VSE KAPACITETE SO OMEJENE - PRVE PRIJAVE IMAJO PREDNOST. ***

 

NA VOLJO SO TRIJE RAZLIČNI TIPI NASTANITEV:

  • namestitev v šolah z lastno spalno vrečo in blazino ter deljenimi kopalnicami/toaletnimi prostori. Vključuje: 2x polni penzion, prost vstop na vsa prireditvena dogajanja v okviru turnirja ter različne ugodnosti. 


  • namestitev v dijaških domovih, hostlih z večposteljnimi sobami ali sobami s pogradi. Kopalnica/toaletni prostori so skupni. Vključuje: 2x polni penzion, prost vstop na vsa prireditvena dogajanja v okviru turnirja ter različne ugodnosti. 


  • namestitev v hotelih. Sobe so različno velike, v kolikor bo mogoče, bomo ugodili vašim željam. Vključuje: 2x polpenzion, prost vstop na vsa prireditvena dogajanja v okviru turnirja ter različne ugodnosti.

 

 

 

 

 

 

 

OSNOVNA ŠOLA KOPER

Šola se nahaja neposredno ob športnem parku Bonifika ter dvorani Bonifika, kjer se igrajo tekme. Potrebna lastna spalna vreča in blazina.

MAKSIMALNO ŠTEVILO KAPACITET: 270

OSNOVNA ŠOLA KOPER

OSNOVNA ŠOLA ANTON UKMAR

Osnovna šola se nahaja na Markovcu, samo 15 minut hoje do mesta. Ob vznožju klanca se sprehodite ob morju po Semedelski cesti do centra. Potrebna lastna spalna vreča in blazina. SPREJME 400 OSEB.
OSNOVNA ŠOLA ANTON UKMAR

OSNOVNA ŠOLA DUŠAN BORDON

Šola se nahaja v Semedeli, le 15 minut hoje proč od mesta. Do centra Bonifika vodi most ter urejena pot. Potrebna lastna spalna vreča in blazina. SPREJME 170 OSEB.
OSNOVNA ŠOLA DUŠAN BORDON

BONIFIKA

Arena Bonifika je del športnega parka Bonifika, nahaja se v centru mesta, le minuto stran od morja. Tukaj se odvijajo tekme, prav tako tudi ptvoritvena in zaključna slovesnost. Nudi namestitev v prostorih, tuši in toaletni prostori so skupni. Potrebna lastna spalna vreča ter blazina. SPREJME 180 OSEB.
BONIFIKA

DIJAŠKI DOM KOPER

Dom se nahaja v strogem centru mesta. Nudi 1/3 sobe z etažnimi tuši in toaletnimi prostori ter namestitev z lastnimi spalnimi vrečami in blazinami v učilnicah. SPREJME: SOBE 300, UČILNICE 50.
DIJAŠKI DOM KOPER

HOSTEL HISTRIA

Dom se nahaja v strogem centru mesta. Nudi sobe s pogradi ter skupnimi tuši in toaletnimi prostori.

MAKSIMALNA KAPACITETA 30 OSEB.

HOSTEL HISTRIA

HOSTEL ALIETI - IZOLA

Hostel Alieti se nahaja v Izoli, le nekaj kilometrov iz Kopra in nudi sobe s pogradi, ki so klimatizirane. SPREJME 25 OSEB.
HOSTEL ALIETI - IZOLA

PRIVAT NAMESTITVE - MUSEUM

Sobe oz. apartmaji se nahajajo v samem centru mesta, le streljaj od glavnega mestnega trga in približno 400m stran od Športnega centra Bonifika. KAPACITETA: 60 OSEB.
PRIVAT NAMESTITVE - MUSEUM

HOTEL KOPER

Hotel se nahaja v samem centru mesta, tik ob promenadi in nudi čudovit pogled na morje. KAPACITETA: 70 OSEB
HOTEL KOPER

HOTEL ŽUSTERNA

Hotel se nahaja v Žusterni, le 15 minut hoje ob obali iz centra mesta. V sklopu hotela je tudi Aquapark. KAPACITETA: 70 OSEB
HOTEL ŽUSTERNA

HOTEL BIO

Hotel bio je manjši družinski hotel, ki se nahaja v Šalari, le približno 1km iz centra mesta. Nudi 1/2 in 1/3 klimatizirane sobe. Zajtrk je postrežen v hotelu, večerja pa v restavraciji v mestu. SPREJME 50 OSEB.
HOTEL BIO

HOTEL VODIŠEK

Hotel Vodišek se nahaja v poslovnem delu mesta, vendar le približno 500m stran od starega mestega jedra ter športnega parka Bonifika. Nudi sodobno opremljene sobe s klimatsko napravo... SPREJME 30 OSEB.
HOTEL VODIŠEK

DEPANDANSA BOR - DEBELI RTIČ

Depandansa BOR se nahaja na Debelem Rtiču v sklopu mladinskega zdravilišča, približno 8km iz Kopra. Depandansa ima lastno jedilnico, klubski prostor ter sobe s pogledom na morje oziroma na vinograde. Sobe so 1/3. KAPACITETA: 75 OSEB
DEPANDANSA BOR - DEBELI RTIČ

VILA DOMUS

Nov, sodobno opremljen hostel se nahaja v centru mesta, le nekaj minut stran od mestne plaže. Ponuja 1/2 ter 1/3 sobe z lastnimi sanitarijami ter klimo. KAPACITETA: 70 oseb
VILA DOMUS
sponzorjiEurofest d.o.o., Ulica 15. maja 21, 6000 Koper | Fax: (+386)-5-640-41-10 | info@eurofest.si
web: tauron.si / 2011