25th anniversary European handball festival – EUROFEST

Oct 05 2016

Dear handball friends!

We invite you to the sea, or to be more precise, to the Slovenian coast where the 25th anniversary European handball festival – EUROFEST will be held from 3rd to 8th July.  For the third consecutive year Eurofest will be hosted by Koper, a Mediterranean town which offers excellent conditions for such a huge handball event.  Koper can pride itself with high level sport infrastructures and with the fact that all sport fields have the sea nearby. Thus the participants can take a quick bath and refresh between one match and another.

Svečani zaključek velike športne prireditve

Jul 10 2016

 24. EUROFEST 2016

Najboljšim podelili pokale in medalje

 

S slavnostno podelitvijo medalj in priznanj najboljšim se je v Kopru, 7. julija 2016, tudi uradno zaključila ena največjih športnih prireditev na Slovenski obali, ki je presegla vsa pričakovanja. 24. Mednarodni rokometni festival je potekal  v organizaciji Športne agencije Eurofest d.o.o. v sodelovanju z Mestno občino Koper in Rokometno Zvezo Slovenije v Kopru. Gostili som kar 150 rokometnih ekip iz 16 držav Evrope in Azije.

 

 

 

 

Tonight Eurofest is having a FOLKLORE FESTIVAL, ISTRIAN EVENING and a CHARITY CULINARY EVENING!

Jul 06 2016
Whitin the 24th Eurofest, tonight from 7 PM on, in TAVERNA, there will be a culin...

OFFICAL AFTER PARTY IN PLANET TUŠ CANCELED

Jul 04 2016

We regret to inform you that the official AFTER PARY in Planet TUŠ is CANCELED today on the 4. of July!

KOPER PRIPRAVLJEN NA EUROFEST!

Jul 03 2016

Danes, 3. julija na ŠRC Bonifika in centralnem igrišču na Ukmarjevem trgu v sklopu 24. Eurofesta se pričenjajo prva tekmovanja.

Otvoritvena slovesnost se bo pričela z zborom vseh ekip ob 20.30 v starem mestnem jedru – na TITOVEM TRGU. V spremstvu godbe, folklornih skupin ter uličnih animatorjev se bodo ekipe obiskovalcem in domačinom predstavile po Čevljarski in Pristaniški ulici vse do “centralnega prizorišča” na Ukmarjevem trgu. Tudi letošnji mimohod bodo ekipe obogatile z velikimi zastavami ter pisanimi pokrivali, na centralnem prizorišču pa bodo priredile samosvoj prihod na oder.

Za zgoraj omenjene popestritve bomo ekipe prijetno nagradili.

 

Vabljeni!

Več informacij na Facebook strani EUROFEST-a!

General sponsor
Exclusive media sponsor
sponsors


Eurofest d.o.o., Premrlova 1, 6310 Izola | Fax: (+386)-5-640-41-10 | info@eurofest.si
web: tauron.si